Over ons

Marco van Alphen Promotions is op 1 januari 1991 gestart en viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum!

Commerciële werkzaamheden voor FC Den Haag waren destijds de aanleiding voor het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. In de jaren die volgden, waren de verkoopactiviteiten voor het merk Beltona Sports hoofdzaak. Problemen bij het uitbesteden van textiel drukwerk hebben er uitendelijk toe geleid, zelf een textielzeefdrukkerij op te zetten. Dit gebeurde in 1995.

Marco van Alphen Promotions is sindsdien specialist op het gebied van textielbedrukken. Alle soorten kleding worden door ons bedrukt, zowel promotionele kleding, maar ook moeilijk bedrukbare kleding als sport- & werkkleding.

Wij zijn exclusief dealer van Dassy workwear.

Wie is Marco van Alphen?

Marco van Alphen is oud-speler van FC Den Haag en speelde van 1983 tot 1991 204 wedstrijden in het Betaald Voetbal. In het seizoen '85-'86 werd FC Den Haag ongeslagen Kampioen van de 1e Divisie en promoveerde naar de Ere Divisie.

In het seizoen '86-'87 werd helaas in het Zuiderpark de Beker Finale tegen Ajax met 4-2 verloren, met de trainer Johan Cruijff aan het roer. Het jaar daarop speelde FC Den Haag in de UEFA cup.  Ujpest Dosza uit Hongarije en Young Boys uit Zwitserland waren de tegenstanders. Young Boys bleek met 1 doelpunt verschil te sterk om door te komen naar de volgende ronde.

In 1991 volgde helaas medische afkeuring in het Betaald Voetbal voor Marco van Alphen. Een hernia en hamstringklachten waren de oorzaak.

Slide 0

ONZE PRODUCTEN

Om uit ons zeer uitgebreide programma aan textiel een keuze te kunnen maken, hebben wij voor u een keuzemenu

MEER INFORMATIE
Slide 1

SPOEDOPDRACHT

Ben je helemaal vergeten die shirts (bijv.) te laten bedrukken en moet je het over 2 dagen klaar hebben?

MEER INFORMATIE
Slide 2

OFFERTE AANVRAGEN

Weet u al wat u wilt? U kunt direct, snel en vrijblijvend en offerte aanvragen. U krijgt direct de kosten te weten.

MEER INFORMATIE
Check
Textielzeefdruk
Check
Transferzeefdruk
Check
Digitale transfers
Check
Borduring & Badges